background_black

Mastersound Studio

background-left-border studio-small-2

© copyright 2014

 Mastersound Studio  Hoofdweg 32  9761 EH  Eelde  tel. 050-3091955  fax. 050-3091126  e-mail info@mastersoundstudio.nl

logo_mastersound_sm

De studio

Wat maakt de mastersound studio anders dan andere studio’s?

 

Ons motto is efficiëntie omdat de ervaring leert dat met name snelheid, en doelgericht werken de opname sessies bevorderden en dit resulteert in een goed product. Met dit inzicht is de studio gebouwd en ingericht.

 

De ruimte

 

De studio is voorzien van een ruime controle kamer, omringd door een drietal volledig gescheiden inspeel / opname ruimtes. De studio ademt een open en ruimtelijke sfeer uit. Vanuit de inspeelruimtes is direct oogcontact met de mede-muzikanten mogelijk, terwijl het geluid dus volledig gescheiden en zonder overspraak kan worden opgenomen. Mocht de klant meer een ‘life’ feel wensen, er is ook de optie om gezamelijk in één ruimte te spelen.

 

De techniek

 

Het technische hart van de studio wordt gevormd door een zeer uitgebreide Protools HD set, in combinatie met een remote mengtafel. Dit systeem biedt de mogelijkheid om 64 sporen op te nemen, in combinatie met volledige automatisering en total recall. Met de aanwezige microfoon-verzameling resulteert dit in een compacte, zeer moderne setup, die de hoogst mogelijke audio kwaliteit levert.